Auteurs

Placeholder

Marjolijn de Graaf

veranderarchitect


Marjolijn de Graaf (1971) is veranderarchitect met een gebruiksvriendelijke veranderaanpak. Medio jaren ’90 studeerde zij af als psycholoog met specialisatie Human Factors engineering.

Zij begon te werken bij een groot IT-consultancy bedrijf en is daar opgeleid in large scale interventions en change management. Na 12 jaar ervaring met verandertrajecten in verschillende detacheringsopdrachten bij zowel profit als non-profit-organisaties, startte zij samen met haar echtgenoot Impact Company. Bij Impact Company kan Marjolijn haar kennis en ervaring op het gebied van menselijk gedrag en organisatieverandering goed combineren. In haar rol als procesarchitect heeft zij al veel organisaties begeleid bij complexe besluitvorming, zodat zij tot gedragen besluiten en betere resultaten komen.


Placeholder

Edwin de Graaf

procesbegeleider en coach


Edwin de Graaf (1970) is procesbegeleider en coach met een kracht in de non-verbale communicatie en co-creatie. Hij is afgestudeerd als Muziektherapeut en werkzaam geweest in de psychiatrie en voor justitie.

Vanuit deze achtergrond heeft Edwin met name aandacht voor een open dialoog, waarin hij meervoudig kijkt en onderzoekt hoe de groep tot eigen oplossingen komt. Het werken met de onderstroom in groepen heeft Edwin eerst in verschillende eigen ondernemingen toegepast. Later startte hij samen met zijn echtgenote Impact Company, waar hij zijn therapeutische en creatieve talenten goed kan inzetten als patroondoorbreker binnen organisatie teams.

Placeholder

Impact Company


Marjolijn de Graaf en Edwin de Graaf zijn de motor achter Impact Company, dè energieke organisatie voor procesregie bij complexe beslissingen sinds 2007. Impact Company faciliteert veranderaars en leiders naar succesvol organiseren met blijvende impact en meer betrokkenheid.